Er din virksomhed på LinkedIn?


Skrev tidligere om hvordan reklamebureauet Modernista! har flyttet deres coporate information, oms man normalt finder på deres website, ud på social media services.

LinkedIn, som er et socialt netværk der hovedsageligt fokusere på arbejdsrelationer, giver nu virksomheder mulighed for at oprette en profil, hvilket ikke tidligere har været muligt.

En company profile giver mulighed for at se en liste over medarbejdere, hvilke arbejdstitler der er mest brugt, hvilke uddannelser medarbejderne har, hvilke ansættelser og organisations ændringer der har været på det sidste, mest populære profil, ledige stillinger og en masse andet. Her en kort videopræsentation af produktet.

Hvis du bruger LinkedIn som research tool, så er dette et godt tiltag. Jeg har selv forsøgt at finde en kontakt hos en af de store software virksomheder i Silicon Valley, men ender som regel i en kontaktinfo email, som aldrig finder frem til den rette person. Her har jeg mulighed for at skrive direkte til personen inden for det område jeg skal have information om.

LinkedIn bliver nu et endnu bedre redskab for virksomheder, der tager kommunikation med deres brugere seriøst og ikke gemmer sig bag en contact@info.com adresse. Hvis man opretter en company profile, så er det selvfølgelig at den bliver vedligeholdt og at man tager det seriøst som kommunikationskanal og svare på de henvendelser der kommer.

Læs mere om LinkedIn company profiler

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s