The ultimate entrepreneur


I min forrige post skrev jeg om Robert Scoble, den meget pragmatiske tech blogger, der konstant blogger, streamer og twitter omkring hvad der sker i Silicon Valley.

Her interviewer han serie-entrepreneuren Jason Calacanis, der for 7 måneder siden lancerede Mahalo, en menneskelig drevet søgemaskine. Calacanis er, ligesom Scoble, meget eksponeret i Silicon Valley og er kendt for sin skarpe forretningssans, hvilket også kommer frem i interwievet, samt for sine meget kontante holdninger til alt tech og marketing relateret.

Calacanis er et klasse eksempel på en Silicon Valley entreprenuer der ved, hvordan man skaber buzz omkring et produkt og hvordan man kan udnytte sin person til at promovere sit produkt, noget som mange danske startups kunne lære af. Om det skyldes jantelov, eller det faktum, at vi danskere ikke er meget for at promovere os selv og ikke ved hvordan man gør, skal jeg ikke kunne sige, men det er uden tvivl en hindring for et produkts succes muligheder. I interwievet fortæller Calacanis om

  • Hvordan han startede Mahalo
  • Hvordan Mahalo fungerer
  • Hvordan han fik funding
  • Hvordan han skaber et godt og ikke mindst effektivt arbejdsmiljø
  • Hvordan han markedsfører Mahalo

scoble.png

Calacanis siger godt nok i interwievet, at et godt produkt er forudsætningen for succes, hvilket han naturligvis har ret i, men man skal bestemt ikke undervurdere hans evne til at udnytte sociale medier. Denne blog post er jo “gratis” reklame for Mahalo, også selvom det er på en lille privat dansk blog, med et brænset antal læserer.

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s