Stanford Summit 08


Stanford Summit 08

Stanford Summit 08

Er lige kommet hjem fra en lang dag på dette års Stanford Summit og er så træt, men vil alligevel smide et par hurtige tanker fra en meget intens dag. I kan se talerne her. Der bliver også livestreamet (og I har mulighed for at se alle talerne online om et par dage.)

Vil ikke sige så meget om selve konferencen, andet end at det er dybt imponerende at se hvordan der, på trods af økonomisk nedtur og de katastrofalt dårlige fremtidsudsigter for M&A’s og IPO’s inden for web-teknologier, er så meget drive og optimisme blandt entreprenuers herovre. Alle fremviser deres produkter med kæmpe engagement og drømmen om den næste Google lever i bedste velgående.

Ud af de 20-30 produkt præsentationer jeg har set i dag vil jeg fremhæve ét, som jeg håber I ville synes om. Programmet hedder Vsee og er et online collaboration tool. Alt det kræver, er en hurtig installation fra begge parters side og så har I mulighed for, ganske gratis, at samarbejde via jeres PC. I har mulighed for at arbejde i samme program, bare en af jer har det installeret på sin PC. Det er derfor muligt, at browse sammen, at spille sammen, arbejde i samme office dokument, se billeder sammen, hjælpe en til at bruge et program, yde service på en PC, osv, osv. I kan se deres demo video her. Man behøver ikke at se eller tale med hinanden når man er logget på, men det give en ekstra dimension til samarbejdet.

Vsee giver mulighed for at have 6 personer connected på samme tid, hvis man skulle få brug for det. Programmet er i bedste web2.0 stil gratis, men hvis du vil bruge det i en virksomhed til fx. kunde support, så skal du betale.

Jeg synes Vsee er helt genialt og jeg kan se mange gode anvendelses muligheder i det. Hvad siger I?

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s