Hvorfor “The Constant Beta blog”?


Jeg er nu blevet spurgt nogle gange, hvorfor jeg kalder min blog “The Constant Beta Blog”.

At være i beta bruges ofte om programmer der er frigivet, men endnu ikke er færdigudviklet, hvorfor der kan forkomme ændringer. Disse ændringer sker som oftest på baggund af den feedback der kommer fra brugerne af programmet. Specielt Google har brugt dette begreb flittigt, nogle mener for flittigt, da det kan virker som en slags undskyldning for mangler og problemer.

Det man ser hos mange web2.0 virksomheder i dag er, at de konstant kommer med opdateringer, eller at deres bruger udvikler applikationer der forbedre brugeroplevelsen. Så disse virksomheder er hyper dynamiske og er i konstant udvikling.

Idéen om, at intet er statisk og at det er interaktionen mellem virksomheder og brugere der skaber fremdrift og udvikling, er enormt tiltalende og jeg er ikke i tvivl om, at de virksomheder, der formår at gribe dette innovative paradigmeskift, vil skabe fremtidens forretnings succeser.

Så når jeg siger, at denne blog er i konstant beta, så skal det ikke ses som en undskyldning for ringe indhold, men som en opfordring til interaktion mellem de besøgende på bloggen. Det er netop den dialog, der er med til at ændre min og jeres opfattelse af, hvad der er “in or out” eller rigtigt og forkert. Om dialogen rent faktisk finder sted i kommentarerne her på bloggen, over Twitter, Friendfeed eller kaffemaskinen, så er formålet at starte en dialog omkring brugen af sociale medier.

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hvorfor “The Constant Beta blog”?

  1. Jonas siger:

    Beta-Blokkere er også kendt i diverse eksamens-sammenhænge……noget med nervøsitet! 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s