G1 – Google mobilen


Så kom den endelig. Der er har været snakket om den siden Google i 2005 købte Android og nu Goggle mobilen på gaden! Selvom folk har ventet med spænding, så nåede eroforien aldrig op på samme højder som med iPhonen. Om ventetiden har gjort folk trætte, eller om det bare er Appels fantastiske design og PR maskine der har stjålet mobil verdenens fokus, skal jeg lade stå usagt, men faktum er, at Google ikke har formået at hype “The Gphone” i så stor grad som Apple.

I bloggerfæren vælter det frem med meninger om G1 og alle kommer med deres dybe analyser af fremtiden mobilmarked og hvordan 2generation af mobiltelefoner kommer til at ændre måden vi connecter til nettet.

Det er vigtigt at huske, at der med G1 er tale om en mobil fra HTC, der bliver solgt med T-mobile abonnement og som har Googles så berygtede Android styresystem. Det er klart en konkurrent til iPhone, men der er tale om en markant strategi. Hvor Apple kun er iPhone, satser Goggle bredt.

De første test begynder så småt at komme ind og lige pt. får G1 en noget blandet modtagelse. Der er ros til styresystemet og applikationerne, mens telefonens design får kritik med på vejen. Det bliver spændende at se, om folk vil tage systemet til sig og gøre det til en integreret del af deres hverdag. Der er ingen tvivl om at dette er vigtigt for Google. De ved at de skal vinde på dette område også, da fremtidens søgninger vil komme fra mobiltelefoner og at disse kan vise sig at være værdifulde i forhold til indtægter på søgeord. I sidste uge offentliggjorde Microsoft at de indgik en aftale med Blackberry om at få deres søgemaskine integreret på deres handsets, så ingen tvivl om at konkurrencen skærpes.

I kan læse de første rapporter omkring G1 her:

http://www.engadget.com/2008/09/23/t-mobile-g1-first-hands-on

http://www.ryanblock.com/2008/09/t-mobile-g1-android-bits-you-may-not-have-caught/

http://www.techcrunch.com/2008/09/23/touching-the-android-its-no-iphone-but-its-close/

Her er så den første reklamefilm der skal vise hvorfor G1 gør dig klogere.

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s