Google Goggles og Google Real Time search


Meget af den teknologi vi ser komme fra Google er ofte ikke revolutionerende, men grundet Googles omfang og graden af deres ekspertise, så er deres lanceringer med til at revolutionere måde vi tænker web på.

Nogle derude vil, når de ser disse to nyheder fra Google, sikkert tænke “ah, men har andre ikke lavet noget lignende” og jo, teknologien og idéerne er på ingen måde nye, men når Google gør ting, så får det en effekt på måden vi tænke web, kommunikation, interaktion, forretning og innovation på.

Det første produkt, som nok skal få folk til kasseapparaterne er Google Goggles. Nu får vi muligheden for at søge i billeder.

Konkurrerende augmented reality produkter findes allerede, men har ikke fået den store succes.

Det bliver spændende at se, om det bliver en eksklusiv Android app. Såfremt det gør, så bliver det uden tvivl en killer app, der komme til at udfordre Apples iPhone, der endnu ikke kan tilbyde lignende applikation.

Ikke desto mindre, så er det et spændende produkt, som er langt mere en blot wow-factor, men som har en klar iboende forretningsmodel.

Det samme kan siges om Googles anden lancering. Google Real Time search er svaret på den kamp om real-time information, som vi har set udspillet sig de sidste måneder. Google Real Time search giver dig live opdateringer på din søgning, så du live kan følge udviklingen online.

Hvilket indhold der kommer med i Google Real Time search er endnu lidt usikkert, men Twitter og Facebook updateringer er oplagt, ligesom indhold fra MySpace skulle være til forhandling.

Microsoft har tidligere lavet aftaler med Twitter og Facebook omkring indhold til deres søgemaskine Bing, men med denne lancering, har Google overhalet Microsoft inden om og lægger sig nu på Real Time search førstepladsen.

Konkurrerende produkter er blandt andet Twitter’s egen søgefunktion og real-time søgemaksinen OneRiot.

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Google Goggles og Google Real Time search

 1. Det er længe siden, at jeg har set noget som helst, der kunne kaldes en ny killer applikation til en mobil. Men det kan jeg faktisk godt se Google Goggles blive i smartphone-segmentet.
  Meget fascinerende.

 2. Daniel Bæk siger:

  Endnu engang højt tempo fra Google der kommer med på beatet ifht. real time (og dermed også lidt på social media igen) hvor de jo ellers af flere var dømt ude.

 3. mortensaxnaes siger:

  Man skal altid passe på med at dømme Google ude. Det jeg er mest imponeret over er, at de har kunne holde kortene så tæt på kroppe. Nyheder som disse havde set dagens lys i lignende virksomheder.

 4. I am truly pleased to read this website posts which carries lots of helpful data,
  thanks for providing these kinds of statistics.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s