SOCIAL MEDIA CLUB COPENHAGEN #1


Tirsdag den 18. maj afholdes det første Social Media Club arrangement i København og du er inviteret. Det bliver afholdt hos VentureCup på Frederiksberg fra kl. 16.00 – 20.00, hvilket er ganske passende, da vi til dette første event skal diskutere brugen af sociale medier i mindre virksomheder og startups, men mere om det senere.

Hvad er Social Media Club?

Social Media Club Copenhagen (SMCCPH) er åben for alle og gratis at deltage i. Konceptet og formålet er meget simpelt. Det handler om netværk og om at mødes i en afslappet atmosfære, hvor vi kan dele erfaringer omkring brug af sociale medier. Hvert event vil have et nyt tema, der henvender sig til folk med forskellig tilgange og ekspertise inden for sociale medier, men vil stadig være åbent for alle med interesse i sociale medier.

Et SMCCPH event vil oftest starte med en runde korte præsentationer omkring temaet, hvorefter vi åbner for dialogen. Alt efter emne og størrelse på eventen, deler vi os gerne i mindre grupper, og diskuterer de forskellige problemstillinger, der er blevet bragt på banen. Du er ikke bundet til de forskellige diskussioner, men kan frit tage del i de samtaler du finder interessante og hvor du forhåbentlig kan bidrage til debatten.

SMCCPH er en del af et større internationalt koncept, som du kan læse mere om her. SMCCPH bliver drevet på frivillig basis af en mindre gruppe social media entusiaster og er ikke økonomisk bundet til http://www.socialmediaclub.org/

Har du interesse i at sponsorere SMCCPH eller deltage i planlægningen af fremtidige events, så tøv ikke med at kontakte os på Facebook eller Twitter.

SMCCPH#1 at VentureCup

Vi lægger hårdt ud med et emne, der har manges interesse:

Hvordan kan man som mindre virksomhed med begrænsede marketing ressourcer, kan benytte sociale medier til at skabe opmærksomhed om sit produkt, komme tættere på sin målgruppe og skabe en stærk relation til sine kunder.

Vi skal snakke om de udfordringer mindre virksomheder kan have med at brænde igennem under hård konkurrence fra større virksomheder, på både B2B og B2C niveau, hvor vi får nogle konkrete cases på scenen, der kan sætte gang i tankerne og gerne skulle inspirere os alle.

VentureCup har været så venlige at lægge lokaler til og i deres inspirerende selskab, er vi sikre på at der nok skal komme en god debat i gang.

Programmet vil blive offentliggjort løbende de næste uger.

Du kan tilmelde dig SMCCPH#1 her og følge med i programmet.

Da der kun er et begrænset antal pladser tilrådighed, kan vi blive nødt til at lukke for tilmelding, hvis interessen bliver for stor.

Vi håber på at se jer til SMCCPH#1

Reklamer

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til SOCIAL MEDIA CLUB COPENHAGEN #1

 1. Kim Bach siger:

  glæder mig 🙂

 2. mortensaxnaes siger:

  Fedt Kim, vi glæder os til at se dig!

 3. Det bliver super godt, og thumbs up for et godt indlæg der beskriver det 🙂

  Vi ses der, hvis ikke inden.

 4. Der er så mega god energi på dette her =) jeg glæder mig også =)

 5. Pingback: 3 undskyldninger for ikke at være proaktiv på sociale medier - Sociale Medier - Iværksætter Debatten Amino

 6. Et forslag fra mig af også! Håber i finder det i søger – pøj pøj! 🙂 *KL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s