Update – online marketing links


Anbefalede marketing links fra den 7 – 14 maj .

I denne uger er der en overvægt af artikler om sociale medier og social CRM. I næste uge håber jeg på at kunne brede det lidt mere ud, så der er noget for enhver smag.

The ROI of CRM (and Social CRM) | CustomerThink Genial artikel. Afsæt 30min til at læse den igennem med kommentarer. En af de bedste artikler om Social CRM jeg har læst og som jeg ofte vender tilbage til. Den kræver dog relativt stor indsigt i social media strategi og i de måle metoder der benyttes, for at den er rigtig konstruktiv. Men igen, brug god tid på den 🙂

Facebook Poised to Take Geo-Networking Mainstream – Advertising Age – Digital Kommer til at være en af de helt store samtale emner de kommende måneder, når dette bliver rullet ud. 400millioner brugere og location based marketing = $$$ succes, men også endnu en potentiel bombe under Facebooks i forvejen store problem med bruger data.

Facebook Marketing: 10 Tips on Better Fan Pages – Online Marketing Blog

Web 3.0 And The Future Of The Internet – The Movie | Six Pixels of Separation – Marketing and Communications Blog – By Mitch Joel at Twist Image Hvis du er træt af at tale om web2.0, så se den her video og imponer kollegaerne med din viden om web3.0. Videoen er faktisk ganske informativ og kan ses af alle, selvom du ikke er online fanatiker.

7 Scientific Ways to Promote Sharing on Facebook

SCVNGR Puts the Game Back in Location-Based Gaming

The Customer Revolution: Measuring the ROI of Social CRM

Social Page Evaluator Sjov service, men relativ uigennemskuelig og usikker analyse. Konceptet er der nu intet i vejen med, men at gøre værdi af fan pages til en simpel spørgsmål om at bestemme værdien af et lead, er at forsimple noget der er ekstremt komplekst.

Strategize before diving into social CRM

JetBlue Uses Word-of-Mouth, $10 Tickets to Promote 10th Anniversary – MarketingVOX

Seven Things Your Organization Must Do Because Of Social Media | Forrester Blogs Social media 101, men med rigtig mange gode cases og link til eksterne ressourcer. Forrester er et sikkert hit, hvis du skal have et overblik over social media trends og strategisk og konkret implementering.

Rigtig god weekend

Om mortensaxnaes

Social media marketing konsulent
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s